Het Instituut van de boekenserie H@ck (extra lange recensie)

Anna107601 06 januari 2023
Ik heb erg van dit boek genoten. Dit verhaal speelt zich af in de toekomst, waar de mens overal op wordt gecontroleerd. Ze krijgen gemanipuleerd voedsel, zodat er nooit meer iemand ziek wordt en banken bestaan niet meer. Het verhaal gaat over Holden, een 17-jarige jongen die na het afsteken van vuurwerk en het eten van blik voedsel, in een streng beveiligde gevangenis beland. Dezelfde gevangenis als waar zijn vader is overleden. Holden gaat op onderzoek uit, want hij gelooft niet dat de dood van zijn vader een ongeluk is. Naast Holden heb je ook nog zijn 15-jarige zusje Prissy. Prissy krijgt appjes van een jongen die zich Moet noemt, en zij komt er uiteindelijk achter wat hij doet, en gaat samen met Mo en Mo's vriend samenwerken, om haar broer Holden uit de gevangenis te halen en de leiders van het land omver te werpen. Het Instituut is het eerste boek van de serie h@ck, een serie dat ik na het lezen van dit boek zeker zou willen lezen! Het boek is erg spannend en de opbouw van het verhaal is erg goed geschreven, de laatste pagina's zijn pas echt spannend en het boek eindigt met een cliffhanger. Ik zou dit boek zeker aanraden!

Meer recensies van Anna107601