Ik reis alleen

Anna107601 21 maart 2023
Dit boek was erg leuk om te lezen! Hoewel dit het debuut is van de schrijver, heeft hij naar mijn mening erg professioneel. Het begint met een moord op een meisje, ze heeft een rugzakje aan en een bordje met 'ik reis alleen' zit om haar nek. Daarna volgen er nog meer moorden, op allemaal meisjes. Er zitten veel verschillende karakters in en persoonlijk vind ik Mia Krüger er wel uit springen. Nadat haar zus zelfmoord had gepleegd, wil zij dood, zit ze aan de drank en aan de pillen. De kindermoorden zorgen ervoor dat ze haar leven weer op de rit krijgt. Ik zou dit boek zeker aanraden!

Meer recensies van Anna107601