Een spannende uitnodiging om ook het tweede deel te lezen

Annchen 07 september 2023
Mijn dochters (9,12) groeien drietalig op en daarom lezen we Nederlandstalige boeken samen.
Na de eerste twee hoofdstukken van de Safari Sisters was ik wat bang dat ik een te moeilijk boek had uitgekozen. Maar nadat ik wat uitleg gegeven had over Afrika, kreeg Eric Persoons mijn dochters helemaal in zijn ban.
Het verhaal over Juno en Zarah valt van het ene spannende moment in het andere en vaak konden we niet stoppen met lezen, ook al was het al lang bedtijd. Mijn dochters bleven het hele verhaal lang vragen naar het aapje en konden zich prima vereenzelvigen met de twee meisjes, ook al is het leven in Afrika en in dit avontuur heel anders dan dat van hen! Eric laat voelen hoe de twee meisjes een echte, sterke band hebben en misschien is dat wel wat hen zo "vertrouwelijk" maakte.
Wij lezen heel zeker ook nog het tweede boek van de zusjes in Afrika!

Meer recensies van Annchen