Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Affaires van Coleta van Bekhoven krijg je al een idee waar het boek over zal gaan. De titel spreekt voor zichzelf. Het is alleen jammer dat de naam van de auteur niet op het boek is vermeld zodat je kan zien door wie het boek is geschreven. Het boek is verder heel erg mooi vormgegeven.
Affaires van Coleta van Bekhoven is een boek waar je van geniet of die je verafschuwt. De een zal er schande van spreken, terwijl de ander zich inleeft in een van de personen en geniet van het verhaal en er misschien ideeën op uit doet voor zijn eigen al dan niet geheime relatie. Er zullen mensen zijn die het verhaal (deels) herkennen omdat ze zelf ook in zo'n situatie van minaar of minnares of de vreemdganger bevonden of zich nog bevinden. Het boek leest heel erg vlot weg.
Coleta van Bekhoven heeft zich in Affaires heel erg goed weten in te leven in de personages. Zo goed, dat je soms het idee hebt dat ze het zelf heeft meegemaakt of mensen kent die dat hebben meegemaakt. Of dat zo is, dat kan je in het boek lezen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2020/01/affaires-coleta-van-bekhoven.html .

Reacties op: Een verhaal vol lust en liefde

3
Affaires - Coleta van Bekhoven
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker