Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van De blanke Indiaan van Kristien de Winter wil je weten wie die man is en wat zijn achtergrond is. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt er meer over weten.
De blanke Indiaan van Kristien de Winter vertelt het levensverhaal van Walter. Het is het verhaal van een man wiens leven geen goede start kende en zijn verdere leven tot op een bepaalde leeftijd niet echt over rozen ging. Meteen vanaf het begin heb je te doen met Walter en hoop je alleen maar dat het uiteindelijk toch goed komt met hem, dat zijn verdere leven alleen maar voorspoed kent. Langzaam aan kom je steeds meer te weten over hem, wordt er soms terug geblikt of even vooruit geblikt om even daarna weer terug te gaan naar het moment dat ze waren in zijn leven.
Doordat hij het steeds wil opnemen voor de zwakkeren, ook al is dat niet altijd op de juiste manier, merk je dat hij een goed hart heeft, maar steeds door de omgeving op de proef wordt gesteld. Je wordt geregeld boos op zijn adoptie-ouders en later op zijn ex. Je vraagt je af hoe mensen zo kunnen zijn, hoe ze kinderen zoiets kunnen aandoen als wat Walter en zijn broertje is overkomen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/11/de-blanke-indiaan-kristien-de-winter.html .

Reacties op: Een bijzondere levensverhaal

1
De blanke Indiaan - Kristien de Winter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker