Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van De geheime bed & breakfast van Federica Brunini wil je naar die plek toe en een duik nemen in het schitterende water om lekker te zwemmen en te genieten van de ogenschijnlijke rust en omgeving. De titel maakt nieuwsgierig. Je wilt weten waar de geheime bed & breakfast is en waarom het geheim is.
Meteen vanaf de eerste bladzijde wordt je meegezogen in De geheime bed & breakfast van Federica Brunini en kan je niet meer stoppen met lezen, je vergeet alles om je heen. Ondanks dat je goed moet opletten, het is geen boek dat je even tussendoor leest, leest het boek heel erg vlot weg. Voor je er erg in hebt, heb je het boek helaas uit.
Het is niet het verhaal van één persoon, maar van zeven personen waarvan twee de eigenaressen zijn van de geheime bed & breakfast, die ieder zo hun eigen verhalen hebben, hun eigen verleden hebben, hun eigen wensen hebben en de hoop op dat deze vakantie hun leven zal veranderen. De gasten hebben allemaal zo hun eigen redenen om tien dagen uit hun omgeving weg te zijn en even bij te komen in de geheime bed & breakfast waar je niet zomaar mag logeren, maar waarvoor je moeite moet doen om uitgenodigd te worden.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/09/de-geheime-bed-breakfast-federica.html .

Reacties op: Zullen de wensen van de gasten uitkomen?

33
De geheime bed & breakfast - Federica Brunini
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,50 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker