Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Dor van Neal Shusterman & Jarrod Shusterman word je nieuwsgierig naar waar de brand is, wat er is gebeurd. De titel maakt nieuwsgierig.
Dor van Neal Shusterman & Jarrod Shusterman is opgedeeld in zes delen die elk een eigen passende naam heeft, je weet meteen waar het verhaal zich op dat moment gaat afspelen. De titel van het eerste deel klinkt leuker dan het is, je verwacht niet dat er achter de naam 'Tap-Toe' zoiets afschuwelijks zit. Tijdens het lezen van het eerste deel kom je er al snel achter waarom men die naam aan zoiets afschuwelijks heeft gegeven en zet je aan het denken van dat er inderdaad heden ten dage wel vaker een mooiere naam wordt gegeven aan iets wat niet leuk of minder leuk is. Het verhaal is in dagboekvorm geschreven waarin verschillende personen aan het woord komen, hun kant van de gebeurtenissen vertellen, maar de hoofdpersoon blijft Alyssa die dan ook het meest aan het woord is.
Meteen vanaf de eerste bladzijde wordt je meegezogen in het verhaal, je blijft doorlezen omdat je wilt weten hoe het verder zal gaan, hoe het verhaal zal eindigen. Het verhaal kent vele verrassende wendingen, spannende momenten zoals bijvoorbeeld een gebeurtenis in een bos en een verrassend plot.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/11/dor-neal-shusterman-jarrod-shusterman.html .

Reacties op: Zet je aan het denken

31
Dor - Neal & Jarrod Shusterman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker