Advertentie

Bij het zien van de titel van Een heel gelukkig 2050 van Boudewijn van Houten vraag je je in eerste instantie af of het wel goed gaat met de auteur, dat hij wel heel erg ver vooruit kijkt, maar tegelijkertijd ben je nieuwsgierig en vraag je je stiekem af hoe de wereld eruit ziet, hoe het eraan toe gaat in 2050.
In Een heel gelukkig 2050 van Boudewijn van Houten drijft de auteur de spot met de huidige tijd, maar dan in 2050. Froukje vertelt hoe de wereld dan is en hoe men dan leeft. Je hoopt, en eigenlijk weet je het stiekem ook wel, dat het grootste gedeelte waar de auteur de spot mee drijft, niet zal uitkomen zoals bijvoorbeeld hoe men dan met ouderen en zieken omgaat. Daarvoor is heel veel te ongeloofwaardig, hoe graag sommigen bepaalde dingen wel zien gebeuren zoals beschreven in het boek. Maar om daar achter te komen zul je moeten wachten tot 2050. Als men dan het boek weer leest zal men kunnen lezen wat er van waar is en wat niet. Misschien is het daarom alleen al de moeite waard om het boek tot in ieder geval 2050 te bewaren.
Het is een boek dat tot discussies zal leiden, waar sommigen zich beledigd door zullen voelen en weer anderen het zullen zien als een satire en erom moeten lachen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/11/een-heel-gelukkig-2050-boudewijn-van.html .

Reacties op: Zou het er echt zo aan toe gaan in 2050?

1
Een heel gelukkig 2050 - Boudewijn van Houten
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50
E-book prijsvergelijker