Advertentie
Een heel gelukkig 2050

Een heel gelukkig 2050

1
Rank 1125 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Dit is een satire. Een vrouwelijke professor gender sciences maakt in het jaar 2050 verheugd de balans op van de ontwikkelingen in de samenleving, allemaal even heilzaam, even nuttig, even verstandig in haar ogen. De Italiaanse regering heeft zowaar haar excuses aangeboden voor de Romeinse veroveringen van twee millennia geleden, in het verkeer mag men nu paintball gebruiken om zijn agressie uit te leven, de sharia wordt geïntroduceerd hoewel de vrouwen steeds meer voorrechten krijgen en bij het voetbal strijdt men op leven en dood, terwijl anderzijds terminaal zieken altijd een plaatsje krijgen op de grasmat. Enige consequentie is ver te zoeken – net als vandaag eigenlijk. Lees haar betoog dan ook als spot met onze tijd.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
110
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
Laatste editie
03 juni 2019
ISBN
9789463386388
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Zou het er echt zo aan toe gaan in 2050?

door: Anneke 1 like
Bij het zien van de titel van Een heel gelukkig 2050 van Boudewijn van Houten vraag je je in eerste instantie af of het wel goed gaat met de auteur, dat hij wel heel erg ver vooruit kijkt, maar tegelijkertijd ben je nieuwsgierig en vraag je je stiekem af hoe de wereld eruit ziet, hoe het eraan toe...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook