Bij het zien van de schitterende cover van Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut van Hesther Selbeck zie je dat het paard en de vrouw op het paard een zijn, dat ze elkaar lijken te begrijpen. Je wilt het verhaal erachter dan ook lezen. De titel maakt je nieuwsgierig naar het boek. De titel wordt al snel duidelijk. De foto's in het boek maken het boek compleet.
Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut van Hesther Selbeck is opgedeeld in drie delen. In het eerste deel kom je te weten wat de auteur er toe dreef om naar Mongolië te gaan en wat de aanleiding ervoor was. Ze deelt daarin open en eerlijk haar privéperikelen en waarin ze merkt dat het werk dat ze wil doen niet bij haar past. Althans niet op de manier zoals men verwacht dat ze dat gaat doen. Ook privé heeft ze het een en ander te verduren, is ze zichzelf kwijt.
In het tweede deel vertelt de auteur over haar tocht in Mongolië. Ze leert zichzelf kennen. Ze ontdekt wat ze wel wil en niet meer wil. Het is een tocht met vele hoogte-, maar ook een paar dieptepunten en veel wat er tussenin zit.

:Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2022/06/het-mongoolse-paard-het-meisje-en-de.html .

Reacties op: De persoonlijke zoektocht van de auteur

3
Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut - Hesther Selbeck
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken