Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Hoezo perfect? van Sharon Martin is het voor te stellen dat men schrikt van koffiekringvlek. Gelukkig is het geen echte koffiekringvlek. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt er meer over weten. De subtitel geeft precies aan voor wie dit boek is geschreven, maar ook als je niet tot die doelgroepen hoort, is het een interessant boek om te lezen.
In de inleiding van Hoezo perfect? van Sharon Martin vertelt de auteur voor wie dit boek is, waarom ze dit boek heeft geschreven en wat je kan verwachten van dit boek. Ze vertelt ook wat ze in de loop der jaren zelf heeft geleerd voordat ze dit boek schreef.
Hoezo perfect? van Sharon Martin is een zelfhulpboek, maar zou je eventueel ook samen met een therapeut aan kunnen werken. In het boek kan je onder andere lezen wat perfectionisme is, waarom heel veel mensen perfectionistisch zijn, hoe je perfectionisme kan herkennen, de oorsprong van perfectionisme, hoe perfectioniscme je leven kan beïnvloeden, maar ook over uitstelgedrag, wat boosheid is en het belang ervan, schaamte en zelfzorg. Elk hoofdstuk bevat vragen die je kan beantwoorden zoals bijvoorbeeld de vraag 'Hoe definieer je perfectionisme?'. Daarnaast heeft elk hoofdstuk checklisten die je kan invullen om bijvoorbeeld erachter te komen wat de tekenen zijn dat je te druk bent, wordt je aangezet om diverse oefeningen te doen zoals bijvoorbeeld de vijf-minutenregel en krijg je geregeld opdrachten om te doen zoals bijvoorbeeld een week lang bijhouden wat je per dag doet.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2020/09/hoezo-perfect-sharon-marti.html .

Reacties op: Waarom altijd perfect willen zijn?

1
Hoezo perfect? - Sharon Martin
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners