Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Koude Oorlog #3 krijg je al een idee waar het boek over zal gaan. Diegenen die al eerder een boek uit deze serie hebben gelezen, weten meteen dankzij de opmaak van de cover en de titel dat dit deel het vervolg op de vorige delen van Koude Oorlog is.
Koude Oorlog #3 laat zien dat er nog genoeg te vertellen valt over die oorlog, dat nog lang niet alles erover is gezegd. Hier en daar in het boek wordt er al gehint dat er nog meer delen aan komen. Voor de fans van deze serie is dat alleen maar mooi. Men zal niet kunnen wachten op het volgende deel. Voor diegenen die nog nooit een deel uit deze serie hebben gelezen, vrees niet, je hoeft de delen niet op volgorde te lezen. Doordat elk deel losstaande artikelen en interviews heeft, kan je zelf bepalen welk deel je eerst gaat lezen. Ook in de boeken zelf kan je zelf bepalen welk artikel of interview je eerst gaat lezen, je hoeft ze niet op volgorde te lezen.
Net als in de vorige delen van Koude Oorlog, staat ook dit deel boordevol met artikelen en een interview van onder andere Emerson Vermaat die schrijft over de steun vanuit Moskou en Oost-Berlijn voor de actie tegen de neutronenbom van 1977 tot 1981, hoe dat is gegaan.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2020/06/koude-oorlog-3.html .

Reacties op: Geeft je een andere kijk op bepaalde gebeurtenissen

1
Koude Oorlog 3 - Frank Oosterboer
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners