Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Vechten of vluchten van Els Hovinga weet je dankzij de Martinitoren dat het verhaal wel in de mooie stad Groningen moet afspelen. Dankzij de twee modern geklede vrouwen krijg je het gevoel dat je een feelgood-roman gaat lezen, je krijgt door hen zin om te gaan winkelen in Groningen. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt weten waarvoor er gevochten moet worden of waarvoor iemand, of meerdere personen moeten vluchten.
Vechten of vluchten van Els Hovinga is een heerlijke feelgood roman die je kan lezen als je niet zo lekker in je vel zit, ziek bent, als je even klaar bent met de zware kost of zomaar zin hebt in een feelgood verhaal. Het is een verhaal waar je niet bij na hoeft te denken, maar lekker bij kan wegdromen in het verhaal. Er zitten een paar emotionele momenten in waarbij het verstandig is om tissues bij de hand te hebben, zoals bijvoorbeeld hoe iemand een ander een hart onder de riem steekt, maar je moet ook geregeld lachen om bijvoorbeeld de berichten die twee personen elkaar sturen.
Meteen vanaf de eerste bladzijde wordt je meegezogen in het verhaal en laat je pas los als je het boek uit hebt en daarna ga je de personen, op een enkeling na, missen omdat je de meeste personen in je hart hebt gesloten.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/10/vechten-of-vluchten-els-hovinga.html .

Reacties op: Moet je ervoor vechten of kan je beter vluchten?

3
Vechten of Vluchten - Els Hovinga
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker