Heerlijk, sfeervol zomerboek!

Anniek 24 november 2020
Wat een heerlijk, sfeervol zomerboek is dit! Het was de perfecte manier om mijn zaterdagavond door te brengen en op de een of andere manier was het precies wat ik ervan had verwacht - op een heel goede manier.

Dit is zo'n fijne feelgoodroman, en ik vond vooral de sfeer en de personages enorm goed neergezet. Ik waande me echt op dit eiland. Het boek gaat over klasseverschillen en ik denk dat die hier heel treffend beschreven zijn. Daarnaast vond ik vooral de opbloeiende verliefdheid tussen de twee hoofdpersonen zo mooi beschreven.

Ik vond het zelf heel bijzonder om een queerroman uit een ander taalgebied te lezen! Meestal worden vertaalde boeken vertaald uit het Engels, maar ik denk dat er veel potentie is weggelegd voor vertaald werk uit andere taalgebieden en ik zou er zo graag nog veel meer van zien!

Kom je het boek in de boekhandel tegen en ben je benieuwd of het iets voor je is? Dan raad ik je aan om het open te slaan op pagina 131 en die pagina eerst te lezen. Hierdoor krijg je zo'n goed beeld van de sfeer van het boek!

Meer recensies van Anniek