Geweldige feelgood novelle
Chaos als voorgerecht van @marieke.douwes.fransz :
sterren.
spice.
Wat een leuke novelle! Ik heb hier echt enorm van genoten! Ik hoopte alleen wel dat ie iets langer was. Ik ben heel erg benieuwd naar deel 2!
Heb net deel 2, Geluk als hoofdgerecht ge-preorderd en Chaos als voorgerecht heb ik erbij gekocht want dan heb ik geen verzendkosten
#bookmath
Ik vind het heel mooi dat feelgood gecombineerd is met een wat heftiger thema, rouw. Ik vind feelgood altijd heel leuk, maar ik hou wel van wat echte drama of problemen erbij
Met een onverwachte plottwist is het boek geƫindigd, toch maar wachten tot het volgende deel er is
Echte aanrader deze!
sterren.