Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Uit het juiste hout
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 13 4 18 3 5 2 0 1 0

Uit het juiste hout

36

Rank 231 Gelezen 35 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 46 Favoriet 0 Recensies 11
Feelgood Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Wanneer de liefde de spijker op zijn kop slaat.
De duinen van Westzand is een driedelige feelgoodserie om bij weg te dromen. Laat je meevoeren door zee, strand en zinderende liefdes in dit fictieve Noord-Hollandse kustdorpje. Uit het juiste hout is het derde en laatste deel.
Na vriendin Daphne heeft ook zus Maggie haar wederhelft gevonden in het idyllische Westzand. Uiteraard is Nikita blij voor hen, maar misschien (heel misschien!) is ze ook een tikje jaloers. Ze heeft een goedlopend timmerbedrijf, kan uit de voeten met zowel naaldhakken als stalen neuzen en heeft een fijne familie- en vriendenkring. Maar toch, iedere avond thuiskomen in een stil huis begint haar tegen te staan.
Als Nikita wordt gevraagd om mee te werken aan de renovatie van het oude Duinrestaurant, neemt haar leven een nieuwe wending. De andere timmerman op de klus blijkt niemand minder dan Michael, de charmante onenightstand die ze al weken niet uit haar hoofd krijgt. Hun aantrekkingskracht is onmiskenbaar, maar is Michael wel de man die hij beweert te zijn? Als de restauratie ook nog eens op losse schroeven komt te staan, zet Nikita alles op alles om niet alleen haar hart, maar ook het monumentale pand te beschermen. Is ze dapper genoeg om voor de liefde te kiezen?
Marieke Douwes was een van de finalisten van de Luitingh-Sijthoff Schrijfwedstrijd. Eerder schreef ze de roman Klavers, Edelweiss & Sachertorte. Haar serie De duinen van Westzand is ideaal voor fans van Jill Mansell en Jenny Colgan.

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Serie
De duinen van Westzand (3)
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
28 februari 2023
Laatste editie
28 februari 2023
ISBN
9789402766622


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Amber
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (11)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Uit het juiste hout

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.