Dit debuut smaakt naar meer!
Wat een leuk boek! Ik las hem in 1 dag uit door de vlotte en beeldende schrijfstijl van Jade Vening.
Ik vond Effie en Charlie beide zo leuk en vind het lastig te beschrijven, maar het zijn hele echte personages, in het Engels zou ik zeggen 'relatable'. De gedachtes die ze hadden en acties die ze ondernamen waren heel herkenbaar. Vooral Effie bevond zich meerdere keren in awkward situaties die ons allemaal zouden kunnen overkomen en als lezer weet je dan ook precies hoe ze zich voelt (en ben je ook meteen erg blij dat je in dit geval niet in haar schoenen staat haha).
Ook de bijpersonages zijn geweldig, vooral Imke met haar ADHD en hilarische uitspraken en ideeën heb ik in mijn hart gesloten. Ik zou haar zeker volgen als haar vlogs echt waren geweest!
Ik heb tijdens het lezen veel gegniffeld en ook hardop moeten lachen maar ik heb daarnaast ook gewoon genoten van de relaties en interactie tussen vrienden, buren en Charlie en Effie in het bijzonder. Ben je op zoek naar een vlotte feelgood met veel humor dan raad ik De win-win situatie dan ook zeker aan!