De jongen, de mol, de vos & het paard - schitterend in eenvoud
Ik had dit boek al veel gehypet zien worden op sociale media. En men heeft gelijk, het boek is prachtig.
Ik had verwacht dat het een doorlopend verhaal, en hoewel ik de samenhang enigszins mis in het boek, zijn de boodschappen treffend. Bijna filosofisch zou ik het willen noemen. De wijze levenslessen van de jongen, de mol, de vos en het paard zorgen er voor dat je het boek niet neer legt en in een ruk uit leest. Na dit boek lijkt de wereld even rooskleurig en vergeet je even alle narigheid omdat de focus zo erg op liefde ligt.
Ook de illustraties, getekend in inkt, zijn mooi. Een boek voor alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen. In een ruk uitgelezen en ik zal hem zeker over een tijdje er nog eens bij pakken.