Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Heerlijk!

AVa24 15 november 2021
De Bucketlist is alweer het derde boek van Annette van Luyk. Ik heb ze alle drie met veel plezier gelezen. Je leest lekker door en het is heerlijk om snel mee te gaan in het verhaal. Zeer afwisselend en super voor de feestdagen. Maar ook als je op vakantie bent en totaal wilt ontspannen. Je merkt dat er veel research is gedaan en je reist mee naar verschillende plekken op de wereld waar de auteur zelf is geweest. Er wordt een mooi web geweven met feiten en fictie. Ik kijk al weer uit naar het volgende boek. Het is echt een aanrader!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van AVa24

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.