Freida obsessed
Zei iemand Freida? Ja hoor Anouschka is weer van de partij.
Ik las het ebook!
Dit jaar mag ik ook Freida MCFan zijn bij, @lsuitgeverij im so excited🥰
Mijn review💙
In De draagmoeder volgen we Abby, een vrouw die al jaren probeert zwanger te worden. Na veel mislukte vruchtbaarheidsbehandelingen lijkt haar droom om moeder te worden onmogelijk. Dan biedt haar persoonlijke assistent Monica zich aan als draagmoeder. Eerst lijkt dit de perfecte oplossing, maar al snel gebeuren er vreemde dingen en blijkt Monica een geheim te hebben. Abby begint te twijfelen: kan ze deze vrouw wel vertrouwen met haar kind?
De spanning wordt langzaam opgebouwd en er gebeuren steeds meer mysterieuze dingen.
Veel plotwendingen, Zoals in veel boeken van McFadden zit er een onverwachte twist in het verhaal.
De hoofdstukken zijn kort en het tempo is hoog, waardoor je snel en makkelijk doorleest.
Freida McFadden staat bekend om snelle, toegankelijke thrillers met veel cliffhangers. Daardoor lezen haar boeken vaak als echte “page-turners”. Zo ook deze!😉
De draagmoeder is een spannende psychologische thriller over vertrouwen, geheimen en obsessie. Het boek leest snel en zit vol verrassingen, waardoor het erg geschikt is voor mensen die van spannende en vlot geschreven thrillers houden net zoals ik!
Het boek is een meeslepende thriller die je moeilijk weglegt, ik wilde echt doorlezen zo goed zit het verhaal weer in elkaar en dat is alleen hoe Freida dat kan! Ik blijf fan🫶
Nu al zin in haar volgende boek!😍
✨️Las jij al eens een boek van Freida? Zo nee slide in mijn dm en ik raad je ze graag aan haha!