Oh ik ben zo een fan van deze auteur! Dit genre past haar heel goed! Geen woorden voor
Oh jongens wat keek ik uit naar dit boek! Hij is alleen aan de buitenkant al zo mooi zwart rood en de sprayed edges i love it.
En elke 1e pagina van een nieuw hoofdstuk is ook mooi overlopend zwart heel tof gedaan.
Jullie weten al wel dat ik fan ben van Nicole haar boeken en haar schrijfstijl.
En wat past dit genre haar goed!!!
Dit is een boek wat onder je huid kruipt waar je je in verliest en in 1 ruk wilt uitlezen.
Wauw wauw wauw, dat ik hem net uit had had ik er geen woorden voor......
Ik leefde heel erg mee met de personages, die zijn goed en sterk uitgewerkt.
De bagage die zij meedragen voel je dwars door elke pagina.
Het verhaal is een perfecte balans tussen duister en licht en wat heb je dat goed gedaan Nicole!
En het verhaal rondom de bloem.. fantastisch!
Toen ik het boek uit had wilde ik eigenlijk dat het niet uit was.. wat een emoties laten dit boek je voelen!
Ik kan je wel al verklappen dat dit mijn favoriet van dit jaar is.
Enne nicoleschelling_auteur in je dankwoord schrijf je wat lezers hiervan zouden vinden nou geloof mij mensen die jou verhalen lezen gaan hier fan van zijn en ik ben er 1 van!
Echt wauw! Heel veel liefde voor jou!
Ga jij dit boek nog lezen? Mocht je twijfelen niet doen pak dit boek op! Je krijgt geen spijt!
Jullie weten al wel dat ik fan ben van Nicole haar boeken en haar schrijfstijl.
En wat past dit genre haar goed!!!
Wauw wauw wauw, dat ik hem net uit had had ik er geen woorden voor......
Ik leefde heel erg mee met de personages, die zijn goed en sterk uitgewerkt.
De bagage die zij meedragen voel je dwars door elke pagina.
En het verhaal rondom de bloem.. fantastisch!
Ik kan je wel al verklappen dat dit mijn favoriet van dit jaar is.
Echt wauw! Heel veel liefde voor jou!