Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Overstuurd

De 24-jarige Feline is niet gemaakt voor het leven als vrijgezel. Sinds de breuk met haar vreemdgaande ex Nick lijkt haar verdriet alleen maar groter te worden. Ze verliest zichzelf in haar werk en sluit zich vaak op in haar thuiskantoor. Dat is maar beter ook, want als ze zich vertoont, wordt ze steeds vaker lastiggevallen door Nick. Als de situatie zelfs uit de hand dreigt te lopen, grijpt Felines jongere zus Yara in. Ze roept de hulp in van niemand minder dan de charmante Quinten. Quinten is maar al te bereid om zijn hulp aan te bieden om te zorgen dat Feline loskomt van haar inmiddels stalkerige ex-vriend. Ondanks dat ze verdrietig en in de war is, vindt Feline het bloedirritant dat de charmes van deze aantrekkelijke man haar niet helemaal onberoerd laten. Ze kan maar beter zo ver mogelijk bij Quinten uit de buurt blijven, want haar zus heeft haar vaak genoeg gewaarschuwd dat hij een player is. Ze zal absoluut niet vallen voor die jongensachtige glimlach en felblauwe ogen. Wat ze alleen niet beseft, is dat Quinten door een uitdaging juist nog tien keer zo hard wordt aangevuurd.
Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Overstuurd het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Overstuurd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.