Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Laat niet los
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 9 3 5 2 1 1 0

Laat niet los

24

Rank 269 Gelezen 26 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 27 Favoriet 0 Recensies 7
Feelgood   Topics 0

De tweeëntwintigjarige studente geneeskunde Indy brengt haar vrije tijd het liefst door in de buurt van het skatepark. Daar bewondert ze de knappe skater Lars, maar altijd van een afstandje. Dankzij de opening van een nieuwe nachtclub worden ze samengebracht en al snel blijkt dat ze een passie delen.

Vroeger danste Indy op een hoog niveau, maar tegenwoordig vermijdt ze elke plek waar mensen dansen. Toch is ze nu in de nieuwe nachtclub, samen met Lars en hij is vastbesloten om Indy weer te laten dansen. Langzaam lijkt het erop dat het hem lukt en bloeit niet alleen de liefde tussen hen op, maar keert ook de liefde voor het dansen bij Indy terug.

Eindelijk is ze op het punt dat ze het verleden achter zich kan laten, als juist datgene gebeurt waar ze het allerbangst voor was. Haar wereld stort voor de tweede keer in. Kunnen de barsten in haar hart nog gelijmd worden?

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Hamley Books (Bizzyby VOF)
Eerste editie
08 maart 2023
Laatste editie
08 maart 2023
ISBN
9789464661361


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Laat niet los

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken