Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 15 3 6 2 1 1 0

Sexy Santa Stories #2

28

Rank 16 Gelezen 30 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 17 Favoriet 2 Recensies 7
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

#5 Santa, baby! – Lana Lain Hailey is een hardwerkende PA. Ze is tevreden met haar vrij-gezellige leven en niet op zoek naar een man. Tot een rode envelop roet in haar rustige leventje lijkt te gooien. #6 Perfect uit balans – Vada Mickael Sanne is de enige vrijgezelle dame op het kinderdagverblijf waar zij werkt. Constant proberen haar collega's haar te koppelen aan de mannen die om wat voor reden op de locatie moeten zijn. Noodgedwongen helpt de vader van peuter Noah mee met de voorbereidingen voor het kerstfeest, maar of dat een slimme zet is... Ze kunnen elkaar namelijk niet uitstaan. #7 Secret Santa girl – Nicole Schelling Benthe bereidt zich voor op een eenzame kerst. Ze is gedumpt door haar vriend en de fles rode wijn zal haar gezelschap zijn gedurende de feestdagen. Dan krijgt ze een appje dat niet voor haar bestemd is. Op geen enkele manier had ze zich kunnen voorbereiden dat dat ene berichtje haar een onvergetelijke kerst zal bezorgen. #8 Trio voor kerst – Suzanne van Bilderbeek Eens per jaar wordt Club Cabana omgebouwd tot Club Kerstboom en wordt er een groot, uitverkocht feest gehouden. Hoewel Mila gelukkig een ticket heeft, twijfelt ze of het een gezellige avond wordt wanneer de halve vriendengroep afvalt. Ze gaat alleen met Ellis en David en daar baalt ze van, totdat de kerstavond een hele andere wending krijgt.

+


Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
236
Uitgeverij
MH Books
Eerste editie
17 november 2022
Laatste editie
11 november 2022
ISBN
9789492792334


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Sexy Santa Stories #2

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken