Lekker onderhoudend
Het boek begint met een ongeluk na ongeluk waardoor ik het bijna weglegde, wat een ellende voor Lo, de hoofdpersoon. Ik werd er naar van.
Daarna eindelijk een ander onderwerp: ze gaat op cruise. En wat voor een.
En dan ineens een wirwar van namen van mensen die meereizen op de cruise, ik hield het niet meer uit elkaar. Archer, Coleman, een twaalftal personen: te veel en een wirwar.
Dan wordt het spannend: iemand die niet meereist is wel gezien: de vrouw in suite tien. En er is ook iets naars gebeurd in die suite.
Lo wordt op alle mogelijke manieren tegengewerkt waardoor je begrijpt dat ze zelf ook in de war raakt.
Maar dan ontvouwt het plot zich en snap je wat er is gebeurd. Daarna komt er nog een langdradig en te veel op verfilming geschreven ploteinde met filmische scenes die eigenlijk weinig toevoegen.
Ik heb het boek wel uitgelezen en vond het ook wel lekker leesvoer. Het is geen hoogvlieger, maar ik heb me best vermaakt. Ook omdat de plot zo bijzonder is dat het einde best te incasseren is omdat de waarheid nog even nasuddert.
Daarna eindelijk een ander onderwerp: ze gaat op cruise. En wat voor een.