Advertentie

Allie Harper ontvlucht haar ouderlijk thuis om uit de verstikkende greep van haar moeder te ontsnappen. Een nieuwe naam, een nieuw kapsel en een nieuwe plek. Ze gaat opzoek naar een kamer in Woodshill maar haar zoektocht is geen succes. Haar laatste reddingsmiddel is de kamer in het appartement van badboy Kaden White, die totaal geen fan is van een huisgenote. Hij stelt 3 regels op; Niet praten over vrouwenproblemen, Stilte als hij iemand mee naar huis neemt en Geen fysiek contact. Volgens Allie is dit geen probleem, totdat ze wat dichter naar elkaar groeien. Beiden dragen ze een rugzak mee, kunnen ze elkaar aan?

Wat vind ik het jammer om de laatste bladzijde om te slaan van dit boek. Ik had nog zoveel meer willen lezen over Allie en Kaden!

Begin Again is een ontzettend fijn verhaal over Allie en Kaden. Wat voor mij eruit springt zijn de fijne personages. Allie is niet op haar mondje gevallen maar heeft ook haar emotionele, zachte kant. Het is net als Kaden een personage met diepgang en een duidelijke achtergrond. Hoe verder je in het verhaal raakt, hoe beter je de twee leert kennen maar ook de heftige verhalen die ze meedragen. Hoewel ik Allie snel in mijn hart sloot is Kaden toch mijn favoriet. Wat een mooi personage weet Mona Kasten neer te zetten, de typische badboy inclusief problemen en tattoo’s natuurlijk. Ondanks zijn “harde” kanten heeft Kaden natuurlijk ook een “zachte” kant die om te zwijmelen is. Ook zijn de vrienden van de twee goed uitgewerkt, je merkt al snel dat daar veel aandacht aan is besteed.

De verhaallijn zit goed in elkaar, misschien iets voorspelbaar, maar er zitten ook genoeg verras momenten in. Het bouwt zich langzaam op en je leert de personages op een rustig tempo kennen wat ik erg fijn vind. Het is precies goed; niet te snel en niet te langzaam. Door de fijne schrijfstijl wordt je al snel meegesleept in het verhaal en is het moeilijk om het boek weg te leggen. Je waant je al snel in de wereld van Allie, waar ik veel herkenbare dingen tegen kwam zoals de muzieksmaak en de series die ze kijkt. Ik vind de tracklist aan het begin ook erg leuk en ook hoe de nummers in het boek zijn verwerkt! Hoewel het een New Adult is draait het niet om de erotische scenes in het boek, deze zijn heel subtiel verwerkt en niet zo aanwezig als bij andere verhalen in het genre.

Begin Again is echt een aanrader als je van romantiek en New Adult houdt. Een van mijn favorieten van dit jaar, ik kan niet wachten om in de wereld van Dawn te duiken!

Reacties op: Heerlijk!

135
Begin again - Mona Kasten
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners