Ruige rotsen
Het geologisch evenwicht van de planeet Kilama UZ54 wordt bezuiden door de energieën van dertien draken. Om rampen te voorkomen is in het verleden door de drakolieten geconstateerd dat er nooit minder, maar ook niet meer draken mogen zijn.Het drakenmeisje Syldra en haar vader Zavis vestigen zich na hun avonturen op Swanese op Kilama UZ54. Dit geeft Syldra de kans om in de voetsporen van haar moeder te treden, die drakoliet was.Alsde grond beeft envulkanen roken, krijgt Syldra het vermoeden dat er een drakenei is gelegd, maar door welke draak? En waar is het eigenlijk dan?De magische alliantie, vergezeld door Syldra's vriend Aster, wordt opgeroepen om te helpen zoeken en zo een ramp te voorkomen. Helaas wordt het xoeken bemoeilijkt doordat niet alle drakolieten ervan zijn overtuigd zijn dat er een ei is gelegd.
Ruige rotsen gaat over drakenmeisje Syldra die net als haar moeder drakoliet wil worden en tijdens haar opleidinggaat ze met Astar op zoek naar de draak om het zwaard op te halen en vinden ze ook het gelegde ei. Tevens krijgt Syldra ook te horen over hoe haar moeder is overleden.
Johanna Lime weet zichzelf weer te overtreffen en heeft weer een boek neergezet zie je pas neerlegde wanneer je
het uit hebt. Terecht 5 sterren voor mij