Bloedstollend spannend!
Marissa Lewis wordt op een koude winternacht vermoord voor haar huis. De volgende ochtend wordt ze door haar moeder gevonden. Door de enorme hoeveelheid bloed en de koude temperatuur van de nacht is haar lichaam inmiddels vastgevroren aan de grond. Erika Foster rijdt diezelfde langs het onderzoek, op weg naar een kerstlunch. Ze besluit een kijkje te nemen, waarna deze bloederige zaak aan haar en haar team toegewezen wordt.
Marissa was een burlesque danseres die er niet te veel vrienden op na hield. Er zijn veel mensen met een motief, maar wie van hen heeft deze moord onder een perfecte dekmantel gepleegd?
Dit verhaal is bloedstollend. Ik werd, met de moord op Marissa, gelijk het boek ingesleept en zat dan ook op het puntje van mijn stoel. Het tempo ligt in dit boek hoog, en ik verveelde me dan ook geen moment. We leren ook Erika en haar teamleden steeds beter kennen. In dit boek stond ook rechercheur Kate Moss (ha ha) voor een deel centraal. Ik vond het fijn om naast Erika ook haar teamleden beter te leren kennen. Daarnaast blijf ik de schrijfstijl van Robert Bryndza geweldig vinden. Het tempo, hoe vlot hij schrijft en hoe er van de lezer verwacht wordt dat je je eigen fantasie een rol laat spelen.
Doods geheim heeft alles wat ik van een goede thriller hoop en verwacht. Zeker een aanrader voor thriller-liefhebbers (of gewoon liefhebbers van een goed, vlot boek).