Stalker of ex vriend
Die achtervolger heeft iets bekends wat haar doet denken aan haar ex vriend maar die kan het toch niet zijn? Ondertussen is Guido het ook zat en die probeert de politie er bij te halen maar Lana wil dat niet dus gaat ze vier weken naar haar ouders met rampzalige gevolgen.
En Guido krijgt nog een verrassing maar wat dat is gaan wij lekker niet zeggen.Lana heeft een goed lopende kapsalon. op een dag wordt ze door een man aangesproken. Die blijft haar maar achtervolgen. Waar ze ook gaat. Dan heeft Lana vakantie daar ontmoet ze een leuke jongeman. Maar door die gek komt het niet tot een relatie denken ze. Lana is het zat om achtervolgd te worden en schakelt de politie in.
En Guido krijgt nog een verrassing maar wat dat is gaan wij lekker niet zeggen.