Eens je begint, kan je niet meer stoppen, dus wees gewaarschuwd ;-)

boekenplank84 02 juni 2025
Weer zo'n boek dat je maar moeilijk aan de kant kan leggen...

Ik ben iemand die voornamelijk leest in bed voor ik ga slapen, als "slaapritueel", want als kleine zelfstandige heb ik overdag helaas zelden of nooit tijd om te lezen... Maar voor dit boek benutte ik elke mogelijkheid, al was het maar om een pagina te lezen terwijl ik wachtte op het opladen van een bestand op mijn computer.

Voor een verhaal dat zich grotendeels afspeelt op dezelfde plaats (1 kamer met zolder), is dit alles behalve saai. Net als je denkt dat het niet nóg erger kan, ja, dan wordt het dus nóg erger.

Je leeft mee met de personnages, 4 kinderen die opgesloten zitten, en begint met hen mee te hopen op hun bevrijding.

Ik kan dit boek alleen maar aanraden. Het tweede deel heb ik alvast gereserveerd bij de bib.

Meer recensies van boekenplank84