Niet is wat het lijkt
Ik weet niet wat ik heb met dit boek maar ik denk een soort haat liefde verhouding.
Boek bestaat uit korte hoofdstukken en in elk deel komen de vroegere dorpsgenoten zelf aan het woord uit het eerste boek “mijn naam is Lucy Bolton”. Onderling zijn deze dorpsgenoten met elkaar verbonden en denken ze vaak alles te weten van de ander. Maar al gauw blijkt dat dit vooroordelen zijn en dat het werkelijk leven van elk personages net even anders in elkaar steekt.
Sommige verhalen snap ik niks van en pas aan het eind valt soms het spreekwoordelijke kwartje. Veel personages herinner ik me ook niet uit het eerste boek. Waarschijnlijk kwamen ze er wel er in voor maar zijn het er gewoon te veel voor mij geweest. Al met al is het geen vervelend boek en wil ik toch vooral blijven doorlezen!