Weer een voltreffer van Ali Hazelwood
Mate wist me opnieuw volledig mee te slepen in het verhaal. Het gaat verder na het boek Bride. Je kan het alleen lezen, maar het lezen na Bride is een meerwaarde.
Vanaf het begin zat ik er helemaal in en wilde ik blijven doorlezen.
Richting het einde ging het verhaal wel ineens snel. Sommige dingen die eerder onmogelijk leken, waren plots wél mogelijk, wat een tikje abrupt aanvoelde. Toch stoorde me dat niet genoeg om mijn enthousiasme te temperen.
Serena is geen typische, perfecte hoofdpersoon, maar juist iemand die haar eigen keuzes durft te maken. Koen is beschermend en duidelijk meer dan hij in eerste instantie laat zien. Zijn dynamiek met Serena is interessant om te volgen.
Extra leuk vond ik het om bekende personages uit Bride weer kort tegen te komen. Ook het “mysterie” hield me geboeid. De plottwist was goed gedaan: geen enorme shock, maar wel slim en passend binnen het verhaal.
Al met al een fijn, meeslepend boek dat precies geeft wat je van Ali Hazelwood verwacht. Romantisch, spannend en verslavend.
Vanaf het begin zat ik er helemaal in en wilde ik blijven doorlezen.