Geslaagde lichtere maffiaromance

Boekenvlam 27 januari 2026
Savage Temptation leest vlot en wordt verteld vanuit een dubbele POV, wat ik fijn vond. Soms kreeg je dezelfde scène vanuit de andere POV opnieuw te lezen: leuk voor extra inzicht, maar het maakte het verhaal hier en daar ook wat onnodig langer.

Het boek begon als een office romance, maar schoof steeds meer op richting maffia romance.

Vanaf het begin blijf je nieuwsgierig naar Jamie’s achtergrond. Liam start als manipulatief en dominant, maar groeit doorheen het boek in hoe hij met haar omgaat. Hun spanning en aantrekkingskracht zijn goed neergezet, met veel aantrekken–afstoten. Er wordt ook veel gefocust op gevoelens, wat het verhaal af en toe wat langdradig maakte.

Hun aantrekkingskracht, de maffiasetting, de spice, zijn bezitterigheid en de plottwist zorgden voor een geslaagde maffia romance.

Ik miste soms een diepere uitwerking van de verhaallijn rond Liams vader, vooral zijn standpunt over Jamie en de “gebeurtenis” met de klant. Pluspunten: Allison en Matt (Liams zus en broer) waren een leuke toevoeging. De eerste ontmoeting tussen Liam en Jami: perfect. Zó leuk!

Meer recensies van Boekenvlam