loyaliteit op de proef gesteld

bommauitBiervliet 16 februari 2026
Lukio wordt Demonenoog genoemd en is een beroemde filistijnse strijder , die zijn baas veel geld opbrengt.
Hij krijgt de kans zich te verloven met de dochter van de stadsvorst, maar de prijs is groot.
Als kind heeft hij vele jaren in een liefdevol Hebreeuws gezin verbleven, waar hij samen met zijn zus geadopteerd werden, hij heeft over Jahweh gehoord , diens Almacht gezien, Lukio heeft er van een meisje Soshana gehouden.Dit meisje wordt uitgehuwelijkt aan zijn vijand . Met een kwade kop verlaat hij zijn familie en gaat naar Asdod
Lukio woont in luxe en wordt vereerd door vele mensen, omdat hij fysiek sterk en aantrekkelijk is. Zijn zachte hart laat hij aan weinigen zien, weinig mensen weten wie Lukio of Nathan echt is
Jaren later is Soshanna als slavin gevangen en werkt in Asdot . Intussen raakt Lukio ook betrokken in een netwerk dat hebreeuwse slaven bevrijdt.
De stadsvorst heeft een hekel aan joden en wil bovendien de ark des verbonds stelen omdat hij denkt dat deze kist voorspoed geeft aan zijn gehate vijanden.
Zal Lukio alles waar hij zo voor gewerkt heeft en al wat hij vergaard heeft op het spel zetten om zijn vroegere geliefde te redden en de Kist in veiligheid te brengen???
Dit zijn de ingredienten voor een spannend boek.
Ik heb het in 1 dag uitgelezen . Ik raad u aan lees het , geniet ervan

Meer recensies van bommauitBiervliet

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.