Prachtige triller
De Japanse weduwe gaat over Tomiko, een mooie vrouw die al in haar jeugd weer: ik wil rijk worden! Ze is slim, haar moeder wil graag dat zij gaat studeren om kansen te pakken die haar moeder niet heeft gekregen. Helaas zet Tomiko haar slimheid in voor haar grote doel. Het lukt Tomiko om een rijke man aan de haak te slaan. Maar als haar huwelijk geen energie meer in zich heeft, zint Tomiko op wraak. We krijgen een inkijk in haar leven en wat haar gedachten zijn tot het nemen van een die fatale beslissingen.
Wanneer ze in op nederlandse bodem komt, en nederlandse man Bart en zijn dochter Femke leer kennen. Zal ze hier eindelijk haar geluk vinden of komt Tomiko haar verleden toch achter haar aan?
Annet heeft het goed geschreven. Het boek leest lekker weg. Het verhaal blijft je boeien waardoor je het niet weg wil leggen!
Ik vind het japanse deel heel intressant. Ik ben ook blij dat Annet dit ook in haar boek heeft verwerkt.
De personages worden zo goed beschreven, waardoor je ze in kan beelden.
Ik vobd het einde van het boek fantastisch! Een Absolute aanrader!!
Dank je wel Annette!
De personages worden zo goed beschreven, waardoor je ze in kan beelden.
Ik vobd het einde van het boek fantastisch! Een Absolute aanrader!!
Dank je wel Annette!