EEN BIJZONDER BOEK
MENING
Ik was erg nieuwsgierig geworden naar het verhaal en zodra ik tijd had ben ik gelijk begonnen in het boek. Het verhaal gaat over een meisje Michelle die met een goede vriend een tijdcapsule vind. Helaas komt Michelle ten val een heeft daardoor een ontmoeting met Sarah. Sarah is haar begeleidingsgids die haar begeleid met de bijzonder heden in de wereld. Ik ga verder niet veel meer over het verhaal zelf vertellen i.v.m spoilers.
Het verhaal is duidelijk en goed maar zeker ook mooi geschreven. Het heeft een vlotte schrijfwijze en leest lekker weg. De schrijver geeft in het verhaal een mooie uitleg (boodschap) over wat er nog meer kan zijn in het leven. De samenkomst van leerzaamheid, uitleg en een leuk romantisch en spannend verhaal in een Young Adult boek is goed gedaan. De karakters zijn goed en duidelijk uitgelegd en de tijdsprong naar het vorige leven is zo aangegeven dat het niet verwarrend is. Het is wel een boek waar je de tijd voor moet nemen, want het zet je aan het denken over het leven.
Het boek zelf heeft een Engels formaat dat net iets kleiner is dan standaard in Nederland, de schrijver heeft hier bewust voor gekozen ,omdat er een deel van het boek in Engeland afspeelt. Dit is totaal niet storend. De cover van het boek is erg kleurrijk en past ook heel erg goed bij het boek. Het boek heeft een beschrijving van een verhaal wat je op een ontdekkingsreis zal meenemen van het paranormale. De prijs van € 14,99 is een mooie prijs voor de jeugdige lezers onder ons en de hoeveelheid van 384 bladzijden is een pluspunt.
Een bijzonder leer en lees verhaal wat een aanrader is voor jong en oud.
Een boek wat het doel heeft om een bredere kijk op het leven te geven is voor mij gelukt.
STERREN
Ik geef dit boek 4 sterren.
BOOKLOVERSAPHIRA