Verrassend, meeslepend en intens!
De nieuwste van Patricia Rutten, heeft me verrast! Een meeslepend, intens en intrigerend verhaal waarbij de auteur me deed nadenken.
Vlot geschreven, de spanning is à point en knap opgebouwd. De emoties voelen echt aan en raakten me. En, wat ik ook heel belangrijk vind, de personages komen geloofwaardig over en voelen heel echt aan!
Knap is dat de auteur me met haar verhaal toch wel even stil gekregen heeft. Bepaalde scènes zijn echt wel binnengekomen! Rutten wist de emoties precies zo neer te zetten dat ik mijn innerlijke morele zelf toch af en toe eens heb moeten aanspreken en me bij momenten de vraag stelde wat ik zelf zou doen in bepaalde situaties.
‘Oog om oog, tand om tand’ is een verhaal over wraak en vergeving, over de rol van mens en dier en over verlies en rouw. Rutten gaat zware thema’s in dit boek niet uit de weg, maar heeft er mede door haar schrijfstijl en haar manier van vertellen voor gezorgd dat het toch verteerbaar lezen blijft.