GROENE RANJA: eindelijk een vervolg op WODKA & RANJA
Ruim twee jaar nadat ik Wodka en Ranja heb gelezen, kon ik eindelijk aan het vervolg beginnen. Net zoals bij Wodka en Ranja, wil je met GROENE RANJA ook niet stoppen met lezen. Het is weer een aangrijpend verhaal, nu vooral omdat de meisjes hun moeder missen.
Je kijkt weer mee vanuit Jasmijn en je voelt haar gemis, maar ook dat van Imke. De hoofdstukken vanuit leidster Ceciel en moeder Ria zijn om andere dingen aangrijpend. Doordat je het verhaal vanuit verschillende personen leest, volg je alles nog beter en zie je ook hoe het in een groep in een kindertehuis kan gaan met verschillende kinderen. Ik hoop op nog een vervolg.