Een boek dat je aan het denken zet

Bouwvakker 25 februari 2021
Er is al veel gezegd over dit boek en alles klopt: het is een aangrijpend boek en toch wil je doorlezen. Ook ik las het bijna in een adem uit. Het is geen thriller waarbij je wilt weten ‘wie is de dader, hoe deed hij/zij dat en waarom’. Toch wil je weten hoe het verhaal verder gaat, hoe het met de twee meisjes gaat. Het boek zet je aan het denken: moet je kinderen bij hun (verslaafde) ouder laten, met veel hulp en begeleiding? Of zijn ze beter af als ze uit het gezin worden gehaald? Dit boek zou een goede basis voor zo’n discussie zijn en in denk dat de auteur (die ik persoonlijk ken) hierin goede aanvullingen zou kunnen geven. Wel eerst het boek lezen ;-), maar dat zal elke lezer met plezier doen.

Meer recensies van Bouwvakker

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.