Inge, you did it again!

Britt vd Jagt 02 juni 2025

De vorige boeken van Inge Spaan kon ik écht niet wegleggen.. Maar ook haar nieuwste moest gewoon in 1 adem uit (oké, misschien in 2).
Ik denk dat ik misschien wel mag roepen dat Inge Spaan misschien wel een van mijn favoriete Nederlandse auteurs in.
‘De Huisarts’ las lekker vlot met de nodige spanning.

Het verhaal draait om Inez, een huisarts die in het Zeeuwse dorpje Diepenmeer een huisartsenpraktijk heeft overgenomen. Maar dan vallen er meerdere doden, en de inwoners van het dorp weten het zeker: Inez heeft daar wat mee te maken.
Samen met andere huisarts Thijs, gaat Inez zelf maar op onderzoek uit.
Meer ga ik echt niet vertellen, want je moet hier gewoon echt lekker zelf in duiken.

Inez was ongelofelijk goed uitgewerkt, in mijn hoofd was ze een volwaardig persoon. Andere personages hadden naar mijn mening wat beter uitgewerkt kunnen worden. Ik had graag meer gelezen over de andere werknemers van de praktijk. Al snap ik ook dat dan de spanning misschien wat meer afneemt.

Echt een perfecte thriller naar mijn mening. Spanning, verhaallijn en natuurlijk een plottwist zoals we hem van Inge gewend zijn.
Ik vind Inge haar schrijfstijl ook echt heel fijn. Er is een goede spanningsopbouw maar ook de leuke en grappige momenten worden er goed tussengeplakt.
Ik kan niet wachten tot heel Nederland dit boek kan lezen, want dat verdient deze!

Meer recensies van Britt vd Jagt