Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 39 3 26 2 3 1 2

Oververhit

77

Gelezen 89 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 52 Favoriet 3 Recensies 24
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Het is de 28-jarige Jolijn gelukt haar leven in te richten zoals ze het zelf graag ziet. De enige dissonant vormt haar relatie met de getrouwde Bastiaan; een obstakel op haar uitgestippelde pad dat ze graag opgelost zou zien. Het lijkt te lukken en het geluk lacht haar toe, tot de eerste tegenslag zich aandient en dat blijkt het begin van een reeks te zijn. In eerste instantie houdt Jolijn vast aan toeval en pech, tot er een moment komt dat ze niet meer kan ontkennen dat iemand het op haar heeft gemunt. Maar hoe kan ze terugvechten als ze niet weet tegen wie en waarom? Zal Jolijn tijdig achterhalen hoe ver de onbekende zal gaan en hoe groot het gevaar is dat ze loopt?
Over Inge
Een accountant die een thriller schrijft? Het bestaat. Inge Spaan (1980) werkt sinds de afronding van haar studie accountancy in de beroepsgroep die door velen als één van de saaiste wordt gezien. Gelukkig kan ze haar creativiteit kwijt in het schrijven van boeken en verhalen. Haar debuut Oververhit is hiervan het resultaat. Inge is geboren en woonachtig in de Achterhoek.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
LetterRijn
Eerste editie
26 juni 2020
Laatste editie
27 juni 2020
ISBN
9789491875977 , 9789493192034


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Inge Spaan
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (24)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Oververhit

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken