Wauw! Onverwacht spannend!
Voordat ik dit boek las had ik nog nooit een boek van Marieke Damen gelezen, ik had geen idee wat ik had verwacht... Maar niet dit!
Vanaf de eerste pagina grijpt het verhaal je bij je keel en laat het niet meer los. Het is naar mijn mening niet een boek die je graag weglegt. Perfect om uit een reading slump te komen!
Nadja komt echt in ieders grootste nachtmerrie terecht. Ik was bang dat het hierdoor misschien wat zwaar zou vallen, maar Marieke heeft het allemaal perfect beschreven.
Ik heb er 1 ster afgehaald omdat ik het einde net wat te snel vond gaan, dat had naar mijn idee wel iets langzamer en uitgebreider gemogen.
Ik ga zeker nog eens wat van Marieke lezen, want ik ben fan!
Ik ga zeker nog eens wat van Marieke lezen, want ik ben fan!