Perfect vakantieboek!
In samenwerking met de Crime Compagnie mocht ik meedoen aan de blogtour van Blauwe Tranen, waarbij ik het nieuwe boek van Vera van Beers lezen nog voordat het werd uitgebracht!
Dit boek draait om Iris, die vanwege een vervelende periode in Rotterdam, is verhuisd naar Curaçao om aldaar een nieuw leven als journalist op te bouwen. Of althans, een nieuw leven zit Iris niet op te wachten. Een nieuwe kans op een carrière als misdaadjournaliste wil. Deze kans krijgt ze, maar wordt haar ook al snel ontnomen. Iris wordt verbannen naar een ander genre maar ziet hier al snel toch het plezier van in, mede door een nieuw iemand die ze onbedoeld tot haar leven heeft toegelaten. En zeker wanneer dit toch blijkt te linken met misdaad.
Ze kan het dan ook niet laten om verder onderzoek te doen naar een moord die heeft plaatsgevonden op het eiland. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot.
Of Iris de dader kan achterhalen, alsook zijn motief, daar moet je toch echt het boek voor lezen!
En ik kan je vertellen dat dit boek het zeker waard is, al vond ik het persoonlijk wel jammer dat ik hem net zelf al liggend op een strandbedje in Curaçao kon lezen. Maar wellicht een van jullie wel, dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar een spannend vakantieboek!
Dit is dan ook zeker niet mijn laatste boek van Vera van Beers!
FYI: dit boek is zeker ook geschikt voor de niet of beginnende thrillerlezers onder ons! In dit boek zijn namelijk geen heftige beschrijvende scènes opgenomen die kriebels op je rug veroorzaken, maar heeft voornamelijk spannende scènes.