Feelgood vol humor

charlottebookss charlottebookss
15 mrt 2025

"Hey Google, speel Nobody's Son van Sabrina Carpenter af." Want omg that boy was corrupt (en niet alleen Mateo btw).

Ik heb er zo lang naar uitgekeken om Marije’s debuut Voor Je Kiezen te kunnen lezen en nu was het eindelijk zo ver. En ja, het was het wachten waard! Het boek zat vol met humor en omdat Marije een vriendin van mij is, herkende ik ook echt haar humor. I love it. Voor je Kiezen is een heerlijke romcom die ik zo verfilmd zie worden, met genoeg iconische, filmwaardige scènes. Denk bijvoorbeeld aan iets met een garderobe en hand in hand door de regen rennen. Het is bovendien perfect leesvoer voor de komende maanden: lekker herfstig, cosy en met een echte Halloweenscène. En oh ja, oma is echt mijn spirit animal als het om kerst gaat hihi.

Hoewel ik enorm heb genoten, miste er hier en daar net dat kleine beetje extra om het een volle vijf sterren te geven. Iets meer tandheelkunde-setting had ik leuk gevonden, de problemen aan het einde werden wat snel opgelost en ik had graag nog wat meer diepgang gezien bij Amy en Lennon. Maar een dikke vier sterren is het absoluut waard.

Lieve Marije je mag zo trots zijn op je debuut. You did it. Ik kan niet wachten op wat er allemaal nog meer gaat komen!

Meer recensies van charlottebookss