Ik vond Het Pumpkin Spice Café echt een leuk boek! Dream Harbor is een gezellig stadje en ik kijk er naar uit om verder te lezen over Hazel en de andere personages. Ik hou van boeken met terugkerende plekken en dat knusse gevoel.
Het boek leest heerlijk weg, met een vleugje spanning (wie saboteert haar café?) Als Star Wars-kijker vond ik de terugkomende referenties leuk om te lezen
Toch voelde het niet helemaal als een vijfsterrenboek, het raakte me net iets minder dan ik had gehoopt. Maar alsnog een heerlijk verhaal om te lezen met een pumpkin spice latte erbij