Het verhaal is makkelijk te volgen, zit goed in elkaar en heeft precies de juiste kerstige sfeer om nu al te lezen.
Ik heb dit boek in twee dagen uitgelezen. Een heerlijke, kerstige feelgood met humor, romantiek en een kat met één oog.
We volgen Daphne, die leeft in luxe dankzij haar rijke vriend Ben… maar die luxe begint steeds meer te voelen als een gouden kooi. Wanneer ze gevraagd wordt om terug te keren naar haar oude baan in hotel Nearenbeak om mee te spelen in een kerststuk, komen haar acteerdromen weer tot leven. En eh… Dave (haar oud-klasgenoot) ook
Hoe meer Daphne terug in haar oude wereld komt, hoe meer ze ontdekt dat haar leven met Ben misschien helemaal niet het sprookje is dat ze dacht.
Ik vond dit een heerlijk boek om ’s avonds op de bank of in bed te lezen. De schrijfstijl van Denise Meijer is vlot, warm en grappig. Ik heb meerdere keren moeten lachen.
Ben vond ik in het begin nog wel oke, maar hoe verder je komt, hoe meer je hem zat wordt.
Dave daarentegen is geweldig. Hij ziet Daphne zoals ze is. Ze horen gewoon bij elkaar.
De side characters maken het verhaal compleet, en Odin, de kat met één oog, heeft mijn hart gestolen.