Teleurstellend
Dit boek werd me aangeraden door de boekhandel en ik had hoge verwachtingen van deze gearriveerde auteur.
Helaas werden deze verwachtingen niet beantwoord. Het boek nam me niet mee, integendeel. Het bleek een verzameling verhalen geconcentreerd rondom penetratieseks, de geschiedenis van het jodendom en de frustaties
van de auteur waarover het boek gaat. Deze beroeme auteur Mordechai Gompertz gaat op zoek naar de roots van zijn Joodse familie en reist daarvoor de hele wereld over in verschillende decennia. Wanneer e.e.a. speelt, de tijdlijn, is lastig te reconstrueren, maar het Jodendom en seks zijn overal aanwezig.
Heb moeite moeten doen om het uit te lezen, het verhaal boeide geen enkel moment.
Het enige waar ik respect voor heb, is de wijnkennis van de auteur. Maar dit chapeau geldt niet voor het boek. Een boek moet een lezer erin weten te trekken en niet te
irriteren. Dit boek ergert alleen maar en de foto van Möring nodigt ook niet uit tot lezen.
Kortom: teleurstellend.
Kortom: teleurstellend.