Heftig, prachtig en fantasierijk!

Claudia Stinne 23 februari 2026 Auteur
Wauw, wat een mooi boek.
Waar ik het bij deel 1 af en toe nog vond 'kabbelen' en ik het erg op het sprookje van 'Belle en het beest' vond lijken, is deel 2 écht een eigen verhaal met een hele eigen wereld.
Een prachtige wereld, die je helemaal voor je ziet door de vertelstijl van de auteur. Ik wil daarheen, naar Velaris en ik wil de machten en krachten van Feyre Vloekverbreker! Gaaf hoor!

Ik was direct fan van Ryshand (toen hij verscheen in deel 1 al) en nu alle eindjes bij elkaar komen en je de diepere lagen van zijn karakter en beweegredenen leert kennen, vind ik het echt een onweerstaanbare 'man'.
De opbouw naar deel 3 liegt er niet om. Dat wordt HEFTIG!!
En hoewel ik eigenlijk niet kan wachten, pak ik even wat luchtiger leesvoer tussendoor.
Dit verhaal trekt en stoot af. Ik zou zo graag zien dat ze gewoon lang en gelukkig leefden zonder oorlog, zonder ellende, zonder Tamlin. Zucht.
Maar ja. Dat zal nog wel even duren...

Meer recensies van Claudia Stinne