Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Combinatie van waargebeurde verhalen en fictie. Een absolute aanrader!

Corine Kuijper 07 december 2021 Auteur
Eerder las ik ‘Een perfecte illusie’ en ‘Roadtrip Italia’. Annette van Luyk heeft zichzelf wat mij betreft overtroffen met ‘The Bucketlist’, alweer haar derde roman. Het verhaal is boeiend, de verschillende bestemmingen die de hoofdpersoon bezoekt als onderdeel van een erfenis, zijn interessant. Het verhaal laat je, eenmaal begonnen, niet meer los. Iedere keer als ik een bestemming 'bezocht' had wilde ik gelijk naar de volgende, waardoor ik het boek maar moeilijk weg kon leggen. Annette heeft een mooie en vlotte schrijfstijl, waardoor de vaart in het verhaal blijft. Ze bouwt de spanning goed op en het feit dat veel bestemming door haarzelf bezocht zijn is voelbaar. Het gebruik van waargebeurde gebeurtenissen in het fictieve verhaal maken ‘The Bucketlist’ nog interessanter. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Corine Kuijper

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!