Genoten van begin tot eind!
Ik ben altijd meer een stille lezer, geen doorgewinterde recensent. Maar als ik intens van een boek heb genoten, dan wil ik dat graag aan andere lezers, en aan de schrijver, laten weten. Dat is dus ook precies wat ik bij “Compleet van de wijs” ervaarde.
Het is vlot, beeldend en heerlijk geschreven. Humor, drama, romantiek - alle ingrediënten voor een goede feelgood zitten erin! Ik heb genoten van alle personages (heb zelfs een crush ontwikkeld voor de bandleden van Misty Figures) en werd vanaf het begin meteen meegezogen in het verhaal. Ik voelde plaatsvervangende schaamte als Fleur zich weer eens in de nesten had gewerkt, en hier en daar kwam er zelfs een facepalm aan te pas. Zo erg zat ik in het verhaal.
Zoals ik al zei heb ik INTENS genoten van Compleet van de wijs én van Kristie’s schrijfstijl, dus deze 5 sterren zijn geheel op z’n plaats! Dit boek (deze serie) is dus zeker een aanrader, en zelf kan ik al niet wachten op de andere delen!